Tiedote 12.1.2024

Saku Salminen Hämeen Vihreiden varapuheenjohtajaksi

Hämeen Vihreät valitsi järjestäytymiskokouksessaan 10.1. varapuheenjohtajakseen orimattilalaisen Saku Salmisen. Salminen vaikuttaa kotikaupunkinsa Orimattilan valtuustossa ja on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

Hämeen Vihreät toimii Vihreiden piirijärjestönä toimialueellaan Hämeen vaalipiirissä. Piirijärjestön tarkoituksena on edistää toiminnallaan vihreitä arvoja, kuten luonnon- ja ympäristönsuojelua, kestävää kehitystä, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa.

Piirijärjestö valitsi jo aiemmin puheenjohtajakseen Anssi Lepistön Janakkalasta. Piirihallituksen toimikausi on kaksivuotinen.

Hallitus

Lisätietoja:
Hämeen Vihreät ry:n toiminnanjohtaja
Maija Kranni
puh. 044 491 5814
maija.kranni(at)vihreat.fi