TERVEISIÄ PUOLUEKOKOUKSESTA SEINÄJOELTA!

Hämeen Vihreät osallistuivat isolla joukolla puoluekokoukseen Seinäjoelle. Puoluekokouksessa valittiin Vihreidelle uusi puoluejohto ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Sofia Virta Kaarinasta. Varapuheenjohtajiksi valittiin Oras Tynkkynen Tampereelta, Silja Keränen Kajaanista sekä Bella Forsgren Jyväskylästä.

Myös hämäläisiä vihreitä valittiin puoluejohtoon. Anssi Lepistö Janakkalasta valittiin puoluehallituksen jäseneksi. Puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi valittiin lahtelainen Allu Pyhälammi sekä valtuuston jäseneksi Kuura Helanen Janakkalasta ja varalle Terhi Vesterinen Asikkalasta.

Anssi Lepistö (vas.), Terhi Vesterinen ja Allu Pyhälammi nousivat Hämeestä puolueen luottamustehtäviin.

Lue lisää: Hämeen Vihreiden varapuheenjohtaja Allu Pyhälammi puoluejohtoon